ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Στην UNIBORN μπορείτε να πληρώσετε με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξετε:

Αντικαταβολή
Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, εφόσον θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοσή της, με έξτρα χρέωση 2 ευρώ.
Ισχύει ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για Ελλάδα.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στην UNIBORN σε ένα από τους παρακάτω λογαριασμούς. Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email: info@uniborn.gr, όπου υποχρεωτικά θα πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμο στο οποίο έγινε η παραγγελία, για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της. Η παραγγελία σας εκτελείται την επόμενη ημέρα της αποστολής του καταθετηρίου & της επιβεβαίωσης της συναλλαγής.

Οι παραγγελίες που δεν εξοφλούνται εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών θεωρούνται άκυρες, γίνεται αυτόματη αποδέσμευση των αντίστοιχων προϊόντων & δε δεσμεύουν το uniborn.gr κατά οποιονδήποτε τρόπο.

Δικαιούχος: Οικονόμου Ειρήνη

EUROBANK
IBAN: GR2902603660000940200750527

• Πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες
Μπορείτε να πληρώσετε με την πλειοψηφία των πιστωτικών καρτών όπως: Master Card, Visa, Visa Electron, American Express κ.α. μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της EUROBANK.